Gelderblom Schoonhoven

Gelderblom Schoonhoven

eigen Worstmakerij van slagerij gelderblom


HET BESTE UIT SCHOONHOVEN

Wie slagerij zegt, zegt ook worstmakerij. Deze 2 soorten ambacht zijn met elkaar verbonden.

De worstmakerij die wij kennen is vanuit onze gouden eeuw ontstaan. Waar de schepen vroeger maanden tot jaren op zee waren was er de behoeften aan lang geconserveerd vlees. Doormiddel van zouten en roken kon men vlees lange tijd goed houden. Op die kennis zijn wij verder gaan bouwen en hieraan hebben wij de meest lekkere vleeswaren over gehouden. En kleine greep uit ons assortiment van gezouten en gerookte producten zijn rookvlees, bacon en de welbekende eigengemaakte rauwe ham. 
 

finalist grote Grillworst wedstrijd

Wij zijn trotse finalist van de grote grillworsttest 2024. Onze grillworst heeft zich onderscheiden en werd hoog beoordeeld door de jury. Ontdek zelf ook wat onze grillworst zo bijzonder maakt em kom langs in de winkel.
 

Streekproducten

Bij slagerij Gelderblom kan goed terecht voor diverse streekproducten uit de omgeving. Zo hebben wij een heerlijk aanbod aan specialiteiten, zoals: balkenbrij, kookworst, rookworst en ambachtelijke spekproducten.
 


HET BESTE VOOR U

Door middel van de worstmakerij geeft een slager ook zijn eigen smaak aan de winkel. De recepten zijn vanuit vroeger bewaard gebleven en door de jaren heen verbeterd. Voor ons is worst maken dan ook geen werk maar meer een hobby.

Heeft u onze beroemde kookworst, grillworst, rookworst of barbecueworst al eens geproefd?


Woensdag aanbieding

5 soorten vleeswaren uit onze worstmakerij

100 gram

1,55

UIT EIGEN WORSTMAKERIJ IN SCHOONHOVEN

Grillworst
Kookworst
Boterhamworst
Gebraden gehakt
Grillham
Achterham