Gelderblom Schoonhoven

Gelderblom Schoonhoven

de 'quality meat' selectie door bob

Vlees is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse voeding. Maar steeds meer speelt ook de herkomst van onze voeding, wat u als consument koopt, mee. Wij zijn als slager continue bezig met welke producten wij werken. Waar komt ons vlees vandaan en hoeft heeft dit dier geleefd?

Voor ons als slager ligt daar de uitdaging. Om met mooie, eerlijke en kwaliteitsvolle producten te werken. Komt u het verschil proeven?'QUALITY' VARKENSVLEES

Het Nederlandse varkensvlees hoort bij de absolute top van de wereld. Door zorg van de boer en een uitstekende leefomgeving heeft ons varken een uitstekende basis. Daarom kiezen wij bij Gelderblom voor het Hollands landvarken. De kwaliteit en smaak ziet u terug in elk product.

Ook hier kiezen wij ervoor om met hele varkens te werken. Zodat wij bij binnenkomst al kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Mede door onze worstmakerij krijgt u op deze manier het beste wat Nederland te bieden heeft. En zoals het hoort heeft lokaal bij ons de voorkeur.


'quality' kip

Het mooie van het product kip is dat dit bij veel gerechten past maar toch ook weer haar eigen specifieke smaak heeft. Naast een heerlijke kipfilet of kip dij zijn er vele soorten variaties mogelijk. Bijvoorbeeld gevuld met ham en kaas, omrolt met spek of heerlijk gepaneerd.

Juist omdat kip een allemans vriend is het zo leuk om te variëren.

Daarom kiezen wij bij Gelderblom voor eerlijk en duurzame kip. Geen kip waar iedereen een stempel of keurmerk op wil plakken maar kip die op een natuurlijke manier wordt gehouden en de zorg krijgt die ze verdient.'quality' Rundvlees

Van oudsher is rundvlees het meest geconsumeerde vlees in Nederland. Van een sappige biefstuk tot grootmoeders draadjesvlees, iedereen heeft wel een fijne herinnering aan de kookkunsten van vroeger. Door de jaren heen heeft ons rundvlees een grote verandering doorgemaakt. Waar we vroeger veelal vlees aten van huisslachting, zijn we nu gewend aan het smaakvolle vlees van de zogenaamde dikbillen. Het rundvlees waar wij bij Gelderblom mee werken is van het Belgische witblauw ras. Dit zijn koeien die met de hand worden uitgezocht en die pas naar de slacht gaan als ze aan al onze strenge eisen voldoen. Wij werken met hele koeien zodat wij weten welke kwaliteit vlees wij in huis hebben en dat elk deel van het rund de bestemming krijgt die zij verdient.

Het beste van eigen bodem

de passie van bob

Thuis uit eten is een trend van de laatste jaren. Het restaurant gevoel in huis halen is een trend die wij de afgelopen periode hebben zien groeien. Heerlijk uitgebreid koken voor vrienden of familie en de gezelligheid in huis halen. Dankzij deze trend hebben de producten van de slager weer meer waardering gekregen. Met name de exclusievere stukken vlees.

Wij bij Gelderblom helpen u graag mee om een gezellige avond met familie en vrienden speciaal te maken. Zo hebben wij in ons assortiment altijd een mooi stuk vlees en hebben voor u tips en tricks over de bereiding. Zo wordt het een avond bij u thuis om nooit te vergeten.

In ons assortiment:

Bavette
Côte de boeuf
Ribeye
Ossenhaas

Lamsrack
Lamsbout
Pichana
Kalfsbiefstuk

Buikspek van het varken
Diverse handgeknoopte rollades
Gevulde varkenshaas
Entrecote
lams- en kalfsvlees

Kalfsvlees en lamsvlees wordt traditioneel gegeten tijdens de feestdagen. Juist op deze feestdagen kijken wij verder dan onze standaard Nederlandse keuken. Maar wist u dat ons kalfsvlees het hele jaar door verkrijgbaar is?

Het beste kalfsvlees komt van Nederlandse bodem en staat wereldwijd bekend om zijn smaak en kwaliteit.

Naast het seizoen gebonden lam van Nederlandse bodem hebben wij het hele jaar door vers lams vlees uit Nieuw-Zeeland. Daar lopen de lammeren onder perfecte omstandigheden het hele jaar buiten.

in ons assortiment

lamsvlees

boutjes • haasjes • racks

kalfsvlees

biefstuk • gehakt • schenkel • schnitzel

​​​​​​​